
1,5 л сталева шинка горщик + термометр + Камілла мішок
1 452 грн.

шинка KAMILLE призначена для приготування смачного вареного м'яса і домашньої шинки. Виготовлений з високоякісного алюмінієвого сплаву. Дозволяє готувати до 1-1, 2 кг м'ясного продукту за один раз.
шинка використовується для приготування домашньої шинки, яка не містить шкідливих промислових інгредієнтів. Будь-який вид м'яса (тобто свинина, яловичина, курка) може бути легко оброблений, даючи смачну і свіжу шинку.
властивості:
- сучасний дизайн
- виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі
- Ємність - 1,5 л
- висота всього - 19,5 см
- висота трубки - 16,5 см
- діаметр - 10 см
- з термометром пряме вимірювання температури
- призначений для приготування їжі у воді
- гладка поверхня запобігає накопиченню частинок їжі і жиру, значно полегшуючи очищення
- зручний, зручний і простий у використанні
- упакований в естетичну і красиву коробку, яка ідеально підходить для подарунка близьким або друзям.
інструкція по застосуванню:
- використовуйте м'ясо хорошої якості.
- покладіть м'ясо в мішок, а потім в контейнер.
- щільно закрутіть кришку.
- помістіть ємність в каструлю і варіть 2 години в киплячій воді.
- після закінчення 2 годин і охолодженні м'ясо готове до виймання і вживання.



наведемо рецепт смачної домашньої шинки
інгредієнти:
- 1 кг свинячої шинки
- нічого, щоб зв'язати шинку (або спеціальну сітку)
заливає:
- 2 л води
- 2 столові ложки солі
- 2 столові ложки майорану
- 1/2 чайної ложки чорного перцю
- >
- 1/2 чайної ложки червоного перцю
- 1 чайна ложка солодкого перцю
- 1 чайна ложка гострого перцю
- 3 подрібнених зубчики часнику
- кілька зерен запашного перцю
- 4-6 лаврового листя
підготовка:
м'ясо промити і ретельно витерти паперовим рушником. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо, розминаємо і розгортаємо з м'ясом, потім ставимо в холодильник мінімум на 2 доби. Після закінчення цього часу в шинку кладемо поліетиленовий пакет (він входить в комплект разом з шинкою)і всередину щільно укладаємо м'ясо, намагаючись не залишати всередині повітря. Коли м'ясо всередині, загортаємо кінчик мішечка, надягаємо металеву кнопку і пружину, загвинчуємо клапан. Поміщаємо шинку в каструлю, наповнену водою, так, щоб вона була приблизно на 4 см нижче верхнього краю шинки, і нагріваємо до температури 80-90°C. При цій температурі тримати шинку протягом 2 годин. Через дві години ставимо шинку в холодну воду для охолодження, потім ще на ніч тримаємо в холодильнику. Шинка готова. Приємного апетиту!
в інтернеті можна знайти безліч рецептів приготування м'ясного асорті в таких шинках з використанням безлічі інших трав і спецій.


